Centre Mosaic

Activitats setmanals

Pilates

A través del Pilates Mat treballaràs la flexibilitat, la tonificació, la ment i milloraràs la postura!

Els exercicis de Pilates Mat se centren en la zona abdominal i requereixen l’elevació de les cames i del tronc. El cos és la principal eina amb la qual treballa i amb la qual es realitzen els moviments sobre l’estoreta.

Meditació

La Meditació és una pràctica que permet a la persona entrenar la ment, connectar amb el teu esperit. Durant les classes s’abastaran un ampli conjunt de tècniques per a aprendre a relaxar-se, a focalitzar, elevar la vibració interna, millorar la intuïció i l’autosanació.

Es faran meditacions guiades, exercicis de respiració i meditacions amb mantres i bols tibetans.

Yang Ying Yoga

La pràctica de Yang Ying Ioga és una pràctica on s’uneixen dues polaritats, el dinamisme o Yang i la Quietud o Yin, per a rebaixar els excessos i augmentar les deficiències.

És una pràctica on s’uneix la pràctica de Ioga amb conceptes de la MTC (medicina tradicional Xina), parlem de meridians principals, les emocions lligades a aquests meridians i els seus òrgans Zang Fu relacionats.

Dansa teràpia Ori Tahiti

Els moviments suaus i ondulants de la dansa “Ora Tahiti” t’ajuden a connectar amb la teva essència femenina sagrada, amb la teva sensualitat i amb el teu poder de creació, mitjançant el moviment conscient, lliure i intuïtiu, despertant amorosament el teu cos i posant la teva ment al servei del teu cor, de la teva essència.


Aprendràs sobre els passos bàsics de la dansa polinèsia, la relació estreta d’aquesta amb els elements de la naturalesa i l’expressió amb llenguatge corporal.