FORMACIONS

Coneix les nostres formacions

Formació Auriculoterapia

L’auriculoteràpia tracta d’una forma de medicina alternativa basada en la idea que el nostre pavelló auricular, la part externa de la nostra oïda, és un microsistema que reflecteix tot el nostre cos.

En estimular certs punts del pavelló auricular, a través de la cupuntura, podem alleujar malalties com l’estrès, l’ansietat, les nàusees, l’insomni, la depressió, el vertigen, palpitacions, algun tipus de paràlisi facial, controlar la hipertensió o mitigar el lumbago.

Curs de Registres Akashicos

En aquest curs trobessis classes teòriques i pràctiques perquè coneguis el meravellós univers dels Registres Akashicos; amb meditacions de connexió i neteja profunda, per a ser un veritable canalitzador de tota la informació que aquesta guardada dins de tu, i de tota la informació i saviesa que les teves guies espirituals tenen per a brindar-te. Aprendràs a entendre, a sanar i a alliberar-te de totes les càrregues que avui no et deixen ser feliç.

Curs Teràpia Regresiva

Tècnica psicoterapèutica que consisteix a portar a la nostra consciència habitual les experiències traumàtiques ocultes d’aquesta vida i d’existències anteriors per a treballar-les terapèuticament.

Aquesta tècnica suma altres interessants aportacions, com ara:

Tècnic Superior en Acupuntura i Moxibustió

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin formar-se com a professional de l’Acupuntura amb vista a obrir la seva pròpia consulta o centre, com per treballar a herbolaris, spa, hotels, gimnasos, etc.

Aquest curs s’estudiaran totes les àrees necessàries per diagnosticar i tractar amb els principis de la M.T.C i ajudar a restablir l’equilibri necessari per al bon estat de salut.

Aprendràs els conceptes bàsics de MTC (Medicina Tradicional Xinesa) ia realitzar de manera profunda un Diagnòstic de MTC a través de l’observació, la constitució de la persona, la llengua i les preguntes necessàries per donar a cada pacient el que necessita.

Veuràs la persona com un tot integrat, en què tot el seu cos físic, emocional i energètic està interrelacionat entre si.

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Curs Biocodificació

La Bio descodificació és una teràpia usada en el món de la psicoteràpia que consisteix en desprogramar alteracions o símptomes del nostre cos, tant en el pla físic com en el pla mental i emocional.

La Bio descodificació és una disciplina de recerca l’objectiu de la qual és descobrir, trobar, identificar el sentit Biològic de la malaltia i descodificar-la.

Per a la Bio descodificació, la malaltia no és estàtica ni prové de fora, és un procés que té un sentit i considera que és un programa biològic que dona una resposta biològica (afecció d’un òrgan, un múscul, la pell, etc.) a un conflicte emocional que la ment no ha pogut resoldre.

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Formació Reiki

Reiki és “comunicació d’energia”, és una tècnica japonesa de transferència de força vital a través de les mans. Tots tenim aquesta energia a la nostra disposició i podem aprendre a usar-la per a ajudar-nos a nosaltres i als altres.

Després d’aquest curs i de les iniciacions / sintonitzacions, l’estudiant està capacitat per a canalitzar l’energia universal en benefici seu i dels altres, elevant els cossos físic i eteri a nivells vibracionals més alts.

Curs de Bols Tibetans

En el taller teoricopràctic de 8 hores sobre l’ús i maneig dels bols cantaires tibetans aprendrem el necessari per a poder realitzar teràpia de so, a nosaltres mateixos, així com a altres persones, i com aplicar-la a altres teràpies.

També coneixerem el protocol per a dur a terme massatges de so, diferents tècniques de meditació i diferents usos dels bols (com netejar espais, recarregar pedres, etc.).

Curs Flors de Bach

La teràpia floral és un mètode de tractament desenvolupat pel Dr. Edward Bach el qual a través dels estudis d’Hahnemann en homeopatia i passant per diferents escoles iniciàtiques, desenvolupa un mètode d’acompanyament per a revertir aquelles patologies que no som capaces de comprendre, partint d’una premissa fonamental:

La malaltia és en essència el resultat d’un conflicte entre l’ànima i la ment, i mai podrà ser erradicada sense un esforç espiritual i mental.

Curs de Pèndol Hebreu

Tens problemes d’autoestima i vols augmentar la teva seguretat? Notes que sempre portes una motxilla molt carregada que t’impedeix avançar? O potser hi ha un patró que es repeteix en les diferents generacions de la teva família?

Si sents que ha arribat l’hora de tallar amb tot això, el pèndol hebreu és la teràpia més ràpida i efectiva per a trobar bloquejos i eliminar-los.

Combina la tècnica radioestèsia i la vibració de l’energia, modificant les ones de forma i transformant l’energia.