Centre Mosaic

Coneix les nostres formacions

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Graduat en Naturopatia

La Naturopatia o Medicina Natural, són eines i processos per al manteniment de la salut. La Naturopatia busca mantenir l’estat natural de salut, entenent que el mateix organisme té els mecanismes necessaris per a aconseguir-lo. Per a això s’utilitzen pràctiques i tractaments naturals.

L’OMS (Organització Mundial de la Salut) defineix la Naturopatia com una àrea de salut que treballa la prevenció, el tractament i la promoció de la salut òptima mitjançant l’ús de mètodes terapèutics per a fomentar el procés de sanació.

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Graduat en Medicina tradicional Xina

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que, vulguin formar-se com a professional de la M.T.C, amb vista a obrir la seva pròpia consulta o centre, tant com per a treballar en herbolaris, spa, hotels, gimnasos, etc.

En aquest curs s’estudiaran totes les àrees necessàries per a diagnosticar i tractar amb els principis de la M.T.C i ajudar a restablir l’equilibri necessari per al bon estat de salut.

En finalitzar, l’alumne obtindrà un diploma de “GRADUAT EN M.T.C”, després d’haver complert amb els requisits d’estudi exigits.

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Curs Biocodificació

La Bio descodificació és una teràpia usada en el món de la psicoteràpia que consisteix en desprogramar alteracions o símptomes del nostre cos, tant en el pla físic com en el pla mental i emocional.

La Bio descodificació és una disciplina de recerca l’objectiu de la qual és descobrir, trobar, identificar el sentit Biològic de la malaltia i descodificar-la.

Per a la Bio descodificació, la malaltia no és estàtica ni prové de fora, és un procés que té un sentit i considera que és un programa biològic que dona una resposta biològica (afecció d’un òrgan, un múscul, la pell, etc.) a un conflicte emocional que la ment no ha pogut resoldre.

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Formació Reiki

Reiki és “comunicació d’energia”, és una tècnica japonesa de transferència de força vital a través de les mans. Tots tenim aquesta energia a la nostra disposició i podem aprendre a usar-la per a ajudar-nos a nosaltres i als altres.

Després d’aquest curs i de les iniciacions / sintonitzacions, l’estudiant està capacitat per a canalitzar l’energia universal en benefici seu i dels altres, elevant els cossos físic i eteri a nivells vibracionals més alts.

Curs de Bols Tibetans

En el taller teoricopràctic de 8 hores sobre l’ús i maneig dels bols cantaires tibetans aprendrem el necessari per a poder realitzar teràpia de so, a nosaltres mateixos, així com a altres persones, i com aplicar-la a altres teràpies.

També coneixerem el protocol per a dur a terme massatges de so, diferents tècniques de meditació i diferents usos dels bols (com netejar espais, recarregar pedres, etc.).

Curs Flors de Bach

La teràpia floral és un mètode de tractament desenvolupat pel Dr. Edward Bach el qual a través dels estudis d’Hahnemann en homeopatia i passant per diferents escoles iniciàtiques, desenvolupa un mètode d’acompanyament per a revertir aquelles patologies que no som capaces de comprendre, partint d’una premissa fonamental:

La malaltia és en essència el resultat d’un conflicte entre l’ànima i la ment, i mai podrà ser erradicada sense un esforç espiritual i mental.

Curs de Pèndol Hebreu

Tens problemes d’autoestima i vols augmentar la teva seguretat? Notes que sempre portes una motxilla molt carregada que t’impedeix avançar? O potser hi ha un patró que es repeteix en les diferents generacions de la teva família?

Si sents que ha arribat l’hora de tallar amb tot això, el pèndol hebreu és la teràpia més ràpida i efectiva per a trobar bloquejos i eliminar-los.

Combina la tècnica radioestèsia i la vibració de l’energia, modificant les ones de forma i transformant l’energia.

Curs de Registres Akashicos

En aquest curs trobessis classes teòriques i pràctiques perquè coneguis el meravellós univers dels Registres Akashicos; amb meditacions de connexió i neteja profunda, per a ser un veritable canalitzador de tota la informació que aquesta guardada dins de tu, i de tota la informació i saviesa que les teves guies espirituals tenen per a brindar-te. Aprendràs a entendre, a sanar i a alliberar-te de totes les càrregues que avui no et deixen ser feliç.

Curs de miracles

“Un Curs de Milagros” és un poderós mètode d’autodesenvolupament espiritual que mostra als estudiants el camí a la sanació, el sentit i la pau interior a través de l’amor i el perdó. Des de la seva aparició i sense més publicitat que la boca orella, el Curs ha calat en la ment i el cor de milions de persones, que han comprovat com les seves vides canviaven radicalment a millor.