TERÀPIES

Coneix les nostres terapies

Naturopatia

La Naturopatia o Medicina Natural és la ciència que tracta les afeccions, desequilibris i malalties partint de la força natural curativa del mateix organisme humà preconitzant la conservació de la salut i el tractament de malalties per medis naturals (alimentació, bioenergètica, psico-energètica, manipulacions salutíferes, sol, aigua, plantes, exercici, etc.).

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Medicina tradicional Xina

La MTC té com a base filosòfica l’observació i el coneixement de les lleis que governen el funcionament de l’organisme humà i la seva interacció amb l’entorn, seguint els cicles de la naturalesa; buscant aplicar aquesta comprensió a l’alleujament i al manteniment de la salut amb mètodes diversos.

Flors de Bach

Quan una emoció no és ben gestionada no som capaces de veure la vida amb la claredat suficient, a partir d’aquí tota la nostra vida es complica i ho veiem tot fosc. Però, què passaria si hi hagués alguna cosa que ens tornés al nostre centre? Les Flors de Bach, són 38 essències florals descobertes que tracten malalties com:

Teràpia Vides Passades

Tècnica psicoterapèutica que consisteix a portar a la nostra consciència habitual les experiències traumàtiques ocultes d’aquesta vida i d’existències anteriors per a treballar-les terapèuticament.

Aquesta tècnica suma altres interessants aportacions, com ara:

centre-mosaic-andorra-yoga-coach-terapias-formaciones

Sessió de Reiki

Reiki és un sistema d’harmonització natural que utilitza l’Energia Vital Universal, la qual permet tractar malalties i desequilibris físics i mentals. Significa “comunicació d’energia”, i és la tècnica de transferència d’aquesta Energia vital mitjançant les mans.

A través d’aquesta energia aconseguim equilibrar el nostre cos físic ajudant-nos a accelerar la mateixa capacitat del cos per a acte curar-se. També assolim calmar les nostres emocions i asserenar la nostra ment.

Numerologia Ioguica

És una pràctica que s’origina a l’Índia i està basada en el coneixement profund de la personalitat. Serveix per a conèixer l’actuació de la gent en el seu entorn.

Mitjançant la numerologia, és possible descobrir uns certs bloquejos o desafiaments que es derivin en la vida. La informació obtinguda ajuda a potenciar els talents i treballar en les febleses.

Pèndol Hebreu

Tens problemes d’autoestima? Notes que sempre portes una motxilla molt carregada? O potser hi ha un patró que es repeteix?

Si sents que ha arribat l’hora de tallar amb tot això, el pèndol hebreu és la teràpia més ràpida i efectiva per a trobar bloquejos i eliminar-los.

Hipnosi deixar de fumar

En la sessió d’hipnosi el subconscient rep unes instruccions precises i de provada eficàcia per a deixar de fumar. No importa durant quants anys s’ha fumat ni quants paquets es fumen diàriament.

Quiromassatge

El quiromassatge, que integra tècniques de diversos tipus de massatges manuals al costat d’una sèrie de noves manipulacions, serveix per a relaxar, estimular o descontracturar els teixits tous.

Reflexoteràpia podal

Els peus representen una imatge esquemàtica de la totalitat del cos i els seus òrgans. Estimulant les diferents zones del peu influïm positivament en els desordres dels òrgans i les funcions corporals. Podem ajudar a alleujar símptomes, prevenir malalties i complementar altres tractaments.

Aquesta teràpia és ideal per a alleujar tensions musculars i relaxar el cos, acompanyar tractaments de perduda de pes, enfortir el sistema immunitari i ajudar al tractament de malestars crònics.

Psiconeuroacupuntura

La PNA conjuga les Neurociències i la Psicologia amb la Medicina Tradicional Xinesa, per a aconseguir una tècnica que integri els tres aspectes fonamentals de la realitat humana, d’una banda, el físic, per un altre el psicològic, i finalment i oblidat a Occident, l’energètic. Aquesta visió completa del que és l’ésser humà fa d’aquesta tècnica una revolució intel·lectual.

Consciència Emovital

És un mètode de recerca l’objectiu de la qual és, trobar les claus emocionals, identificar l’emoció oculta que subjau darrere de tot comportament o situació que impedeix que la nostra vida flueixi correctament, expressat en formes de conductes antisocials, violència, i símptomes físics anomenats malalties.

Acupuntura Tung

L’acupuntura de Tung és reconeguda mundialment per la seva simplicitat, facilitat d’ús i efectivitat clínica. El sistema de Tung està compost per punts, canals, mètodes de diagnòstic i manipulació d’agulles totalment propis. El seu tractament es pot aplicar en tot el cos, que s’entén com un sistema complet on totes les parts tenen relació entre si.

El nombre d’agulles usat és mínim i no s’apliquen de manera invasiva, ja que la forma d’ús és diferent (i fins i tot complementària) a l’acupuntura tradicional.

HOʻOPONOPONO

Segons la filosofia Hawaiana, la tasca més important per a les persones és trobar la seva autèntica identitat i lloc en l’Univers. Aquest procés permet que aquesta comprensió estigui disponible.

Es basa en dos principis fonamentals, “Pule”(pregària) i “oia”(veritat); ha que existir un desig sincer de corregir una situació o canviar un comportament. S’ha de ser humil per a admetre que es necessita ajuda i s’ha de ser honest per a admetre les mateixes imperfeccions o mancances.